tisdag 28 september 2010

Sixten och malle muuu!!

Vi har haft en slö förmiddag, bara lunkat på här och inget gjort. Ganska skönt ibland och speciellt skönt idag när min rygg gör ont och huvudet håller på att sprängas i bitar.... Idag har jag lovat mig själv att lyfta telefonen och ringa kiropraktorn! För nu måste jag dit, känner hur sned och krokig jag är i ryggen. Och allt detta bärande på barn och bröst gör ju inte det bättre.

Malle muu och Sixten har gjort oss sällskap i sängen. De små djuren är Alfreds små snuttar, helst skall 3 snuttetrasor vara med oxå. Så det är mycket att hålla reda på när man ska sova... Ett evigt letande på nätterna om ett litet djur är borta, då blir det många krokodiltårar det vill jag lova. Sixen är ett sött lite får ifrån början men som idag ser ut som en sur urtvättad disktrasa. När Alfred slutade med sin napp när han var ett år så fick istället Sixten aggera napp. Så ni kan ju bara tänka er hur han luktar;-) Han får ibland följa med i tvättmaskinen till Alfreds stora fara..... Malle muu har tillkommit de sista veckorna och även han är en väldigt kär figur!

Douglas hade oxå en snutte som var en rosa hjärtkudde som var så ur tvättad att den knapp höll i hop, han kallade den sutten och var så ofräsch att man fick hålla den på egen risk för alla baciller som satt i den;-)

Har era barn haft eller har några snuttar eller gossar?

1 kommentar:

  1. Jossan fick en rosa snutte när hon döptes av min kära syster. Den har varit med i CT-röntgen på sahlgrenska hon vägra släppa den , smarta jag köpte en till likadan som hon kunde ha när orginalet var i tvättmaskinen. Tror du det funka ? NEJ ! Vill inte ha reserven skrek hon som 2-åring. Vid 3-års ålder var ju snutten ingen rosa söt kanin längre utan ett nött tygstycke. Hon lyckades kila fast den jäkla snutten mellan tänderna så hårt att vi fick åka till tandläkarn med henne. Tandsköterskan skrattade och sa att det var inte första snutten de lirkat bort :-) Den julen gav hon bort snutten till tomten, men redan samma kväll hade den ersatt av ett gosedjur med lång smaskig svans :-( Hon lär nog aldrig sluta snutta. Kan ju tilläga att Simon har aldrig fått nån snutte han har Napp.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!