onsdag 15 september 2010

Skogen!

På förmiddagen var mina vänner Hanna och Sara och söta lilla Ebbot här och förgyllde den med fika och massor av prat! Mycket politik snack blev det, så ikväll ska jag sätta mej ner och titta och även göra ett "test" på nätet för att veta vart jag står!


Efter dagis hämtningen gick vi ut i skogen och hade picknick! Vi valde en bra tid på dygnet när det inte regnade... För idag har vädret verkligen varit upp och ner. Öm som sol, öm som regn... Nästan som ett aprilväder....



Fika smakar mycket godare ute!!!

Att gå i skogen och se allt genom ett barns ögon är mycket härligare än att gå där själv!! Den vänstra bilden ropade Douglas i högan sky: Titta mamma en mamut!!! Och visst det ser vi ju att det ser ut som en mamut!!! Den högra bilden satte sig Alfred ner på huk och pekade in i det lilla hålet och utbrast: TOMTE!!! Ja visst kan små tomtar bo i ett litet hål i skogen!!!

Fabian satt en stund och myste med brorsorna!!!

På skogspromenaden hittade vi gräs som jag kom på att man kunde blåsa på så lät det!! Har nog inte gjort det sedan jag var barn!! Alfred var hel imponerad av detta. Douglas därimot var inte ett dugg imponerad. -Sånt gräs har vi på dagis, sa han lite surt..... ;-)

3 kommentarer:

  1. Ni träffa inte Mulle då?

    SvaraRadera
  2. Härlig utflykt!
    Och jag har också imponerat mina barn med att blåsa grässtrå! =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!