söndag 12 september 2010

Tvätteri.....

Söndagar har blivit lite av en tvättstuge dag. Ja alltså jag tvättar ju var och varannan dag, men sedan blir det liggandes där och vips så är det tvätt både högt och lågt... *SUCK*
Nyss åkte Jonas och Alfred in med farmor till IKEA så jag hade tänkt ta tag i den där GIGANTISKA STORA strykstvätt som har legat och väntat på mej länge.... Men då har min snälla svärmor varit har och stryckt och manglat upp allt igår! Hon passade på när hon var barnvakt åt Fabian. Och när han ändå sov så tyckte hon att hon kunde göra någon nytta, som hon själv uttryckte det!! Jiiiihhhooo nu är det bara att lägga in allt i skåpen. Hon har till och med stryckt barnens pyjamasar! Jag strycker bara det nödvändigaste här hemma, var av det blir skjortor och sängkläder, ibland manglar jag även sängkläderna, de blir så mjuka och sköna då!!


Så nu har ja fått tiden till att ta en operation sortering och ut rensning från barnens garderober. Att det ska vara så svårt att rensa bort, sälja och skänka... Men jag har så svårt att skiljas från barnens kläder, det är ju trots allt bara döda ting, men ändå massor av minnen...?!

Min garderob ser faktiskt fortfarande ganska ok ut sedan min förra rensning där... Egentligen borde man införa: Köpa en ny tröja, ut med en gammal..... Så slipper kläderna slåss om sin plats i garderoberna...;-)

2 kommentarer:

  1. gud vad ambitiös du är. jag stryker ingenting. kanske en duk om den är välsigt skrynklig. :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!