söndag 29 april 2012

En känsla av bakfull...

Denna helgen har jag bosktavligt talat vräkt i mej av både kolhydratet och socker... Det känns och idag mår jag inte alls bra, nej jag har en känsla i kroppen av bakfullhet... Av så där 2 glas vin kan man inte känna sig så här sliten som jag gör, nej jag hävdar att det är sockret som får mej att må så här fruktansvärt dåligt... Socker är fasen boven till mycket och ändå kan jag inte låta bli skiten just nu...:/
Jag har verkligen mått så himla bra de sista halvåret när jag varit sträng mot mej själv och inte tillåtit mej socker och kolhydrater... Jag har sovit bra, min mage har funkat och jag har mått så bra när jag vaknat upp på morgonen!
Nej nu är det verkligen jag som tar mej hårt i kragen igen och förbjuder mej själv godis. Men det är sååå svårt bara för att jag rott i land med min målvikt nu så har jag liksom tappat den där "motivationen"...
Jag får helt enkelt hitta på ett annat mål så att jag låter bli den där skiten! Typ ett mindre midjemått? Magrutor?;-) Eller något annat?! Ja för som sagt jag mår verkligen inte väl av att äta denna skiten och dessutom gör den ju en tjock igen...

Nej nu kom jag på det! Kan jag hålla mej ifrån godiset en månad så ska jag få välja ut en eller kanske två helt nya bikinisar! Ja så får det bli! Beatch 2012 here i come!;-)
7
Jag äter inget onyttigt på veckorna, nej då är jag fortfarande väldigt sträng mot mej själv. Det är på helgerna som det är såååå svårt att låta bli alla frestelserna som erbjuds framför mina ögon... Nej hädanefter får det bli popcorn och bubbelvatten;-)!
En och annan fika får det ju så klart slinka ner! Lite mmm i livet måste man ju få;-)!
Kan ni känna igen er att man kan få en känsla av att man är bakfull när ni ätit för mycket socker?

11 kommentarer:

  1. Absolut! Om jag unnar mig att frossa godsaker så blir jag precis likadan som efter 3-4 glas rödvin :/

    SvaraRadera
  2. Jag moffade på med chips och godis igår och inatt mådde jag sämst. Illamående och superont i magen. Jag fick inte mersmak direkt. Värre än sprit ju. Det är bra, då blir det inget mer sånt på ett tag. Bra sporre med bikinisar! Själv har jag införskaffat en för liten bikini som jag SKA komma i. Hihi.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag blir bakfull. Sockerbaksmälla. Det är helt otroligt hur dåligt jag mår, och det visar ändå vilket gift socker är för kroppen. Extra tydligt blir det ju när man håller sig borta från socker ett bra tag och sedan "fuskar". Kroppen är liksom inte van och jag blir värre än en snetändning på röka. Usch!

    hitta du ett mål att kämpa för som inte är helt viktrelaterat så ska du se att motivationen kommer. Kram!

    SvaraRadera
  4. Kan det va därför ja mår som en potta skit mellan åt. Får prova att lägga band på mej å se om det e så.

    SvaraRadera
  5. Igenkännande. :) Kom igång så bra nyligen med att låta bli socker men sen föll jag ur...Nya tag fr o m tisdag tänker jag. Vi kan!

    SvaraRadera
  6. Socker är verkligen beroendeframkallande... blir som ett litet monster om jag inte får ngt sött... men det bästa som fungerar istället för kalorierna är frukt... för tillfället njuter jag jordgubbar... mitt stora gravidcraving. KRAMAR Mikaela med Liam 08 och Filippa med BF juni 2012.

    SvaraRadera
  7. Glömde lämna namn och blogg;)

    SvaraRadera
  8. Tråkigt att du känner dig sockerbakis.
    Hoppas att du snart mår bättre :-)
    Kram
    K

    SvaraRadera
  9. Usch vad det är svårt med lagom! Lagom med godis, lagom med fika, lagom med gott över huvudtaget. Det är som att få en alkoholist att dricka lagom... Du fattar själv hur svårt det är ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Men fy vad hemskt!! Nä, det har jag inte tänkt på men kanske nu när du säger det så mår man ju skitdåligt Endel dagar....
    Måste testa om det är så nästa gång jag äter godis...typ imorrn...;-)
    Hoppas du mår bättre snart!! Kram kram M

    SvaraRadera
  11. Du kanske kan hitta ett mellanmål/kvälls"godis" som är nyttigt, men som smakar riktigt gott ändå? (Har tyvärr inga bra tips...)

    Lättare att motstå om man byter ut det mot något annat. Summan av frestelserna är alltid detsamma ju. ;-)

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!