söndag 15 april 2012

Jag tänkte...

...men så blev det någonting helt annat...
Imorse när jag ställde klockan på 12 så var min tanke att jag skulle ut på en lång löpartur idag.. Men när jag sen vaknade så var liksom min kropp inte alls sugen på det, nej den var mer sugen på att luffa runt, äta och mysa;-)! Så jag gjorde faktiskt som den ville för en gångs skull och nu sitter jag här och är sprängmätt efter massor av hemmagjord pizza i magen! Det blev även ett glass rött och nu skriker sockertarmen att den vill ha godis!
Har inte skött mej så värst bra sedan förra veckan... Bara för att jag nått mitt mål så har jag liksom unnat mej lite av varje, vilket känns redan på mina kläder:/ Så nu är det slut på sötebrödsdagarna och imorgon kör jag åter igen på mitt "vanliga" liv och ska nog sätta upp ett godisförbud på en månad!! Jag ska även försöka slå mitt löparrekord denna veckan, försöka springa milen!

Måste bara förtydliga mej om förra inlägget... Alltså jag var nog en aning såsig i huvudet (ja man kan lätt bli det efter så få timmars sömn) Att så klart så får Fabian inte alls göra som han vill. Nej då han styr oss inte här hemma! Nepp här är det jag som styr familjen med järnhand! *he*he* Fast de vet dom inte om bara....;-)
Och någon skrev att de aldrig hade tillåtit sitt barn göra så utan lämnat affären... Men alltså skulle jag komma hem utan matvaror då till ett gapande tomt kylskåp och skulle vi ha druckit vatten till kvällsmat? Nej jag väljer mina strider, jag har 3 barn så jag biter ihop och låter dom bryta ihop.. Jag vet att detta bara är en period i hans liv som förhoppningvis snart går över! Ja jag får förtydliga förhoppningsvis;-)

Skål på er, nu ska jag sätta tänderna i en god chokladbit! *slurp*

8 kommentarer:

  1. Vadå gått ut från affären?! Hur menar h*n att det hade fungerat i praktiken då? Vad lär sig barnet av det? Att så fort de skriker och gapar lite så undviker föräldrarna konflikten? Eller rättare sagt, de snappar lätt upp att föräldrarna tycker det är pinsamt att vara ute blanda andra människor när de skriker. Och de är inte sena med att utnyttja sådant.

    Mina barn har också fått anfall i affären (men som tur var inte många). Det handlar ju om att de ska lära sig att lugna ner sig. Inte att man alltid ska ta bort dem från situationen..... :-P

    SvaraRadera
  2. Hur många har inte haft barn med anfall i affären? Mina har aldrig lagt sig på golvet, men nog fan har de haft anfall...
    Så det så,
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att du gjorde helt rätt i att lyssna på din kropp. Det ska man göra. Sedan kan det vara så där att man ibland behöver "lite slappare tyglar" när man har kämpat med en målsättning. Det viktiga är väl att man inte hamnar "fel" för länge och det tror inte jag att du har problem med. Ha en skön kväll i soffan :) kram på dej!

    SvaraRadera
  4. Njut av vinet du!
    Det har hänt att mina kids också har fått utbrott i affären. Det är bara att härda ut..
    Precis som du säger så är det en period!

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Klart som korvspad att du gjorde rätt i att unna dig rödtjut!
    Vad gäller barns utbrott.. Så är det helt rätt att låta dem vara när deras "liv rasar samman" eller då de får sina vredesutbrott.
    Annars eldar man bara på känslorna. Så du gör helt klart rätt som väntar ut honom och väljer dina fighter m omsorg!!! <3 Vuxna ska ju vara, större, lugnare, snällare och klokare ;)

    Fortsätt göra det bra jobb du gör!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Det gjorde du rätt i! (med att lyssna på kroppen alltså!) =)

    Men som sagt, imorrn kör vi igen!!!! =) Heja heja oss!!

    KUL med bloppisen och Lycka till!!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  7. Ibland kan jag tänka att barnen gör exakt det som vi vill göra ibland. Jag blir också svintrött på allt ibland och vill bara lägga mig ner eller vråla ut min frustration. Det är tamesjutton inte alls konstigt att barnen känner så och gör så! Jag är för stor och för väluppfostrad. Det blir han med snart. Jobbigt när det händer, jadå, men ändå lite småsunt. ibland får man ju bara nog. Och då markerar barnen det. Tydligt! ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Nej men gud! Det går ju inte. Vad göra? Bara att låta dem få sitt lilla utbrott enligt mig! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!