tisdag 3 april 2012

Läkarbesök, shopping, kalas och middag!

Jo då jag är här... Har bara haft fullt upp idag så nu är min abstinens STOOOR på att blogga kan jag lova! Har ni saknat mej?;-)

Läkarbesöket gick bra för Douglas! Han vet precis vad som gäller där, att försöka släcka elden med sin luft... Dock blev doseringen ett snepp starkare, men dock bara en slags puff att ta istället för två. Alltid något!
Shopping blev det och hade jag haft en STOR pluska så hade jag kommit hem med ännu mer grejer än vad jag kom hem med;-) Barnen var väl så där nöjda med att springa i affärer... Lunchen på Mc intogs redan innan klockan 12, då hade de tjatat sönder mina öron att de varit hungriga sedan 10:30;-)
Sedan åktes de rulltrapppa, upp och ner upp och ner upp och ner... Eller rullhiss som Alfred kallar det;-)
Jo då mitt tålamod fick prövas både en och två gånger idag;-)
Hittade bland annat denna cylindern på Granit! De stackars frusna påskliljorna som stod ute och nästan frös ihjäl fick istället flytta in i värmen och bli snygga där!
En vän till mej hade köpt såna här doftkrus som luktade himelst! Naturligtvis fick jag lov att härma efter henne och nu doftar vårt hem ljuvligt gott av nytvättat! Själva "doftkruset" kommer från Indiska och luktensanerna kommer från bodyshop!
När vi kom hem från stan åkte vi till "min" lilla prinsessa Tilde som fyllde 7 år och firade henne med massor av presenter! Japp för hon är min tjej! Har man ingen egen flicka så får man låtsat att man har en och då har hon sagt att jag är hennes "låtsas mamma";-) Sötfisen!
När vi väl landade hemma var det bara att sätta igång och förbereda kvällsmaten! Plockmat blev det på menyn, en liten smak av sommaren kan man säga! Kyckling, skinka, annanas, melon, potatissallad och lite mer plock;-)
Detta intog vi med goda vänner och mycket skratt och prat!
Nu ska jag slå ner min rumpa, nej förresten de ska jag inte... Måste fixa med lite paket först! Japp för imorgon är det en i familjen som hela 35 år!!!

4 kommentarer:

  1. Tack gulledej för maten å trevligt sällskap!
    Hoppas bara att grabbarna fick gjort det som skulle göras;)
    Ett + till dej för att du fotade armarna i rätt vinkel....hihihi.... Kram

    SvaraRadera
  2. Du verkar ha haft en hektisk men härlig dag. :) Fantastiskt.
    Hoppas att dagen idag blir lika bra!
    Kram

    SvaraRadera
  3. härlig dag :D det där doftkruset verkar spännande, måste lukta på råm!

    SvaraRadera
  4. Mysdag! och det där buffebordet såg ju väldigt trevlig ut !!

    Blir så glad av din blogg :)
    Kram från mej
    /Johanna

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!