onsdag 31 oktober 2012

154 kr!

Idag är det den 31 oktober, den allra sista dagen på för denna rosa månaden! Jag har ju under oktober månaden haft en liten insamling till rosa bandet (Ni klämer väl på brösten länken)
I ärlighetens namn blev jag en gnutta förvånad. Endast 154 kommentarer, vilket resulterade i en insättning på ynka 154 kr till bröstcancerfonden... Jag hade hoppats på att fler av er hade kunnat tagit er tiden att kommenterat men där ser man hur sjävupptagna folk är och inte hinner skriva en endaste liten kommentar för ett gott endamål... Med ganska många besökare här på bloggen per dag, så hade jag räknat med att iallafall fått skänka mer än 154 ynka kronor...
Nu är dom 154 PLUS lite till så klart insatta och jag hoppas att de ynka kronorna kommer till någon bra användning. Många bäckar små vettni;-) Jag valde att sätta in dem på Lindas insamling!!!
Tuuusen tack till er som stannade upp ett tag och tog er tiden att kommentera och TUSEN tack snälla Suzan för ALLA dina underbara bidrag och länkningar hit!! Du har verkligen engagerat dej, vilket jag gillar starkt!;-)

Tittar ni på rosabandet galan? Jag gråter och jag gråter... Visste ni att varje dag insjuknar 15-20 kvinnor varje dag i bröstcancer... FUCK CANCER!!!

4 kommentarer:

  1. Tror jag lyckades kommentera ett par gånger i alla fall :-) Håller med om att du som har så många besökare/dag skulle kunnat få fler kommentarer. I mitt fall skulle det inte blivit många kronor men så är det ju när man inte lagt ner så mycket tid på bloggen på ett tag, även om jag tagit ett litet krafttag igen :-) Jag tror att mycket beror på facebook, man kommenterar kanske där eller bara trycker på Gilla, det är smidigt och bekvämt. Eller så är det ren lathet/brist på tid, vem vet? Bra initiativ av dig i vilket fall!

    SvaraRadera
  2. bättre än inget iaf, bra jobbat - du är härligt peppande :D

    SvaraRadera
  3. Det hade jag missat helt.... då kunde jag kommenterat lite extra! Men jag har satt in pengar direkt till Cancerfonden så det är väl lite plåster på såren för dåligt kommenterande :)
    kram j.
    PS. hann inte komma ikväll - synd för byxorna såg snygga ut och hade velat kolla in lite smycken. Ska hon va hemma hos sin mamma nåt, vet du det`?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi sknade dej! ;-) Japp de är hon så barea maila henne!
      Kram K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!