lördag 27 oktober 2012

Det är såååå typiskt grabbar...

Gårdagskvällen tillbringade vi vårt fredagsmys med familjen Gustavsson/Grönlund! Såååå mysigt och trevligt! Jag eller *harkel* vi (ja fast det var ju jag som lagade maten) bjussade på Veronicas fisksoppa! Sååå god och så lättlagad! (recept hittar ni HÄR)
Fredagsvinet smakade förträffligt bra, så det slank ner några glas... Tyvärr känner jag av det idag, men inte på  något sett att jag är dålig, bara en gnutta burrig i huvudet... (Ja för jag har ju lovat att aldrig mer bli full;-))
Kidsen lekte hela kvällen, men droppade av en efter en! Några somnade i sängen, några på golvet och några så här.....
Alltså, vad är det med killar och handen innan för kalsongerna (eller i detta fall blöjan)?? Det är såååå typiskt killar och det är oxå helt okej?! Fast är det de? Tänk om vi tjejer alltid vart man än är, stoppade handen ner i trosan och liksom ligga där med handen... Nej jag vet, då är det inte ok. Men när grabbarna gör det överallt, ja då är det ok...;-)?!
Ligger det i generna måntro? Eller varför gör alla (ja nästan alla iallafall;-)) grabbar så här?
Sen kan jag rekommendera att inte gå och handla med en 2½ åring en fredag eftermiddag när dom är som tröttast efter en låååång vecka på dagis... Då kan det se ut så här... Här ser han inte så arg ut, men jag lovar det var han... Ilsken som en liten röd gris och skrek sig igenom hela besöket. Ibland låg han på golvet, ibland hoppade han, ibland slog han mej...
Men varför gick du inte ut ur affären då undrar säkert många? Skulle han få vinna över mej? Inte en chans... Han måste ju oxå få lära sig att man inte kan få sin vilja igenom. Dessutom fick vi ju lov att handla mat för kvällen. Vem skulle annars göra det när Jonas kom hem efter 17?
Så vill man bli ihågkommen i affären eller göra sig uppmärksam. Så låna gärna Fabian, han hjälper er gärna med detta ;-)

4 kommentarer:

  1. Jag tror det är stereotypa föräldrar som tycker att det är "gulligt" när killar hittar sin snopp, men inte ok när en tjej hittar sin snippa... :-P

    Dubbelmoral så det skriker.
    PS. Mina söner är likadana. Så det kanske vara LIIITE genetiskt. ;-)

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Här jobbar jag stenhårt med att inte kommentera hand mellan benen, vare sig det är sonen eller dottern. Fast av någon anledning tar det emot mer när det är dottern, men jag håller tillbaka. Tror det är något med uppfostran och jag vill ha en lika frimodig dotter som son. :-)

    Hon är också två och ett halvt. :-)

    //Emma

    SvaraRadera
  3. Så typiskt grabbar att ligga och pilla på snoppen! Min femåring gör likadant när han tittar på tv eller sitter i badet! Förstår inte varför det är så spännande och leka med den lilla saken!
    Att sedan ligga på rygg och ha fötterna uppåt väggarna känner jag också igen!
    Som du säger...så typiskt grabbigt!

    SvaraRadera
  4. Jag har en 2-årig flicka som är väääldigt intresserad av att pilla på sin snippa. Tycker inte det känns jätteroligt ärligt talat, men när jag så din bild blev min tanke- gu vad gulligt... Knäpp man är då... Älskar din blogg, fastän jag aldrig kommenterar. Vet liksom inte vad jag ska skriva. Hihi.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!