torsdag 25 oktober 2012

Tidsoptemist...

Jag är en sån grym tidsoptemist... Det har dessvärre blivit värre ju äldre och fler barn jag har fått... Borde det kanske inte vara tvärtom?
Mornarna är värst, då är jag den värsta tidsoptemisten och flänger in på jobbet med andan i halsen... Varför? Ja bara för att jag ligger och drar mej i sängen 20 (!!!) minuter för länge... Sen förstår ni har jag bara 18 minuter på mej att sminka, klä på och äta.. Blir jag bajsnödig mitt i allt så brakar hela min tidsplanering och jag kommer då försent till jobbet... Varför går jag inre upp 10 minuter tidigare då? Ha ha ja det kan man undra...? Men det är ju sååååå skönt att ligga och dra sig...
Hur det ska gå i vinter när jag ska skynda mej och märker att det kommit en halvmeter snö och det är en meters vall för att ta sig ut från gården? Ja det får vi ta då;)
Men jag tror mej veta att jag måste sluta vara en sån tidsoptemist jämt och börja planera min tid lite bättre och det gäller alltid...
Dessutom har jag blivit en dån där som kommer instormandes på möten en minut efter att det börjat.. Förr var jag alltid först och i tid... Nej bättring fröken Johansson, bättring..
Tror ni det var ännu svårare att gå upp i morse när denna söting låg tätt tätt intill mej och värmde mej? Jaaaa!;)

6 kommentarer:

  1. Haha jag känner igen det där. Flera st i min närhet är precis likadana. Säger en tid och sen kommer dom alltid 15 min senare. ;)
    Personligen är jag helt tvärtom, jag är alltid 15 min för tidig ist utifall att. :D
    Kram

    SvaraRadera
  2. haha jag brukar också ha typ 18 min på mig eftersom jag ligger kvar och snoozar...dumt :P

    SvaraRadera
  3. Jag brukar alltid vara i tid när jag är SJÄLV. Däremot när barnen är med är det kört. Jag räknar liksom inte att de tar LÄNGRE tid på sig. Det borde man väl lära sig nån gång eller? Haha! :-D

    Kram M

    SvaraRadera
  4. Hua, jag är en sån där som alltid är två minuter för sen... hur svårt kan det vara att vara två minuter före utsatt tid i stället? Mycket!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag stressar fastän jag går upp 1 1/2 Tim innan jag åker hemifrån...

    SvaraRadera
  6. Snooza är det bästa som finns! Å sen ba, faaaaan! Det var inte värt det!

    Har också kollat torka inte tårar-serien. Gud, vad otäck den är! Men såååå bra! Du har ett stort hjärta, fina Karro! Som känner med alla! Fortsätt med det!

    Största kramen till dej!
    Kix

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!