tisdag 30 oktober 2012

Vad gjorde vi av våran tid innan vi fick barn?

Nu har äntligen killarna kommit hem till mej igen, så nu är jag hel igen och de berömda tålamodet har redan fått sig en törn och beprövats hårt här hemma... ;-) Jodåsåatte, nej jag går inte in på några detaljer utan bara sucker lite grann;-)
Under dessa dagar som de varit borta har jag inte behövt göra något. Jo jag har lagat lite mat till mej själv när jag själv var hungrig och bäddat min egen säng. Tanken som slog mej då. Vad gjorde jag av min tid innan jag/vi fick barn???
Jag bodde i lägenhet helt själv, sen flyttade jag och Jonas ihop till en 3:a. Men vad gjorde vi av våran tid? Inget att plocka efter, knappt någon tvätt och man åt när man var hungrig. Städa det gjorde vi så där halvhjärtat en gång i veckan... Planering fanns inte på kartan och träna, nej vad var det?
Den egentiden som man njuter av nu, är när man får sitta på toa helt själv och bajsa utan att ha 6 (!!!) par ögon stirrandets ner i trosan och fråga varför det kommer blod ur snippan och varför jag bär blöja?;-)
Tvätten tvättade vi så där varannan vecka och då tog det bara några timmar. Stryka och mangla. Nej vad var det?;-)
Jag jobbade heltid då och jag jobbar heltid nu. Men vad fåglarna gjorde jag av min fritid? Vad hittade vi på? Vi måste ju haft huuuur mycket tid som helst över till annat. Vi kunde ju haft ett strålande rent hem, perfekt kroppar och dom finaste möblerna...
Ja ja i vilket fall som helst så vet jag nu vad jag gör av min tid... Jag plockar, tvättar, tjatar på barnen och står vid spisen;-)
Guuud va tacksam jag är att de är hemma igen. Nu är ordningen återställd och tvättkorgen blev full upp till kanten när de kom hem. Hallen är full av grus och löv och när man sätter sig på toan så stinker det gammal urin och när man reser sig därifrån så känner man att "någon" visst hade missat toahålet och kissat på ringen istället! Det mina vänner, det är lycka för mej;-) Och gud vad jag älskar det och gud vad jag älskar mina grabbar!!! ♥ Alla 4:a!;-)
Det är inte de lättaste att pussas samtidigt som man ska ta kort, men pussas de ville han;-) Denna lilla stjärna hade längtat sååå mycket efter mej och igårkväll hade han gråtit sig till sömns för att han längtade så efter mej.... ♥


10 kommentarer:

  1. Underbar känsla/// kram VIctoriA

    SvaraRadera
  2. Ja, det brukar vi också fråga oss! Vad gjorde man egentligen?!
    Tur man har häcken full nu i alla fall. Skulle inte heller byta bort detta för en sekund ens!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  3. Man inser nog inte hur mycket tid man faktiskt har innan man får barn.
    Jag ex tycker att jag inte har någon tid över alls och då har jag ingen annan att tänka på än mig själv. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Alltså.
    Jag vet ju vad jag gjorde.
    Knullade.

    SvaraRadera
  5. Ja jag undrar oxå vad man gjorde. Sov antagligen. :)

    SvaraRadera
  6. Ja dom är underbara dom små liven! Lika arg & trött som man kan bli på dom, lika mycket älskar min dom...
    Och vad man gjorde av sin tid innan barnen kom,
    är mig en stooor gåta!

    SvaraRadera
  7. ja jag brukar undra detsamma, vad gjorde man? slappade?

    SvaraRadera
  8. Härlig känsla :)

    Ha en toppen dag !!

    SvaraRadera
  9. Du det har jag också frågat mig! För inte var jag super vältränad och lagade mat stup i kvarten. Jag hängde antingen på krogen eller i videobutiken...
    Men nä, inte vill jag ha tillbaka den tiden! Det blir bara bättre och bättre år för år!

    SvaraRadera
  10. Ha, ha, vilket underbart härligt och ärligt inlägg!!! Det är ju precis så det är :-D. Jag vet inte heller vad man sysslade med tidigare men konstigt nog hade man ganska fullt upp då också... tyckte man då.....
    Tack för en underbar blogg! // Maria

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!