torsdag 1 november 2012

Ord....


Mina ord kan förstås vändas och vridas på hur som helst. Ja så klart andras ord oxå. De kan låta hård, de kan låta glada och de kan låta irriterande...
Igår lät nog mina ord ganska hårda... Inte alls min mening... Men det får ju tolkas som man vill. Jag tror dock att vi lever i den där stressade världen och att man inte har tid att lägga ner några minuter för att bry sig ibland... (Och nej jag är inte guds bästa människa och är lika kass på det;-)) En kommentarar var = en krona från MEJ och min egen plånbok. Ja ja skit i det nu. Och jag ska sluta tjata;-)
Ord... Dessa underbara ord som bara väller ur min hjärna och som jag bara vräker ur mej här;-)
Fick ett underbart SMS nu på morgonen från en vän och jag kan lova att dessa ord som stod i det SMS fick mitt hjärta att hoppa några extra volter i mitt bröst och dessa ord kommer jag att leva på läääänge!!!
Kan vi inte lova oss idag att skicka ett lite SMS, e -post eller något annat medelande med några enkla små ord, men som ändå betyder så mycket för en annan människa!! Ös på med dessa underbara ORD! Ett eller några, de spelar inte så stor roll;-)

3 kommentarer:

  1. Men det är ju precis så... Ord. Värdefulla. Förhoppningsvis får/ger man mest positiva såna. Tänk vad lite det behövs. En komplimang till tjejen i kassan, ett extra leende och tack, det krävs inte mycket mer. Och att visa sina vänner vad de betyder - yes. Tycker vi kör på den linjen!

    SvaraRadera
  2. Hej hopp,kikar in som ny och tar mig friheten att snoka runt för at se om jag kanske vill hälsa på fler gånger:) allt gott..

    SvaraRadera
  3. Ord är fantastiska! :-) Precis som den här bloggen!
    Ha en fin kväll!

    Kramiz Emma
    (Inskriven på Arbetsförmedlingen, alla papper inskickade... Hoppas jag...);-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!