fredag 28 februari 2014

21 minuter på pricken!!

Imorse försov jag med med bravur... När Jonas klocka ringde 6:30 vaknade jag och bokstavligt talat FLÖG ur sängen...
21 minuter senare var jag på plats på jobbet med smink i mitt ansikte, kläderna på, 5 km bilfärd hemifrån och en banan i magen! Jag är snabb när jag vill;-)
Jag hann även svära åt både cyklister på vägen som tror dom syns utan varken lysen eller reflexer och bara kör rakt ut i vägen och tuta på lastbilar som bara ställer sig mitt på vägen och inte vet vart han ska köra! Bra start på denna fredagen, eller kanske inte;-)
Så här snygg är jag på mitt jobb! Hörlurar pratandes i telefonen... Ja man kan ju inte alltid vara snygg *hehe*
Med över 8 timmars sömn inatt kan jag konstatera att jag känner mej pigg och vaken idag! Den där försovningen var nog väldigt bra för mej och min hälsa!!

torsdag 27 februari 2014

tisdag 25 februari 2014

Say something...

Vill börja med att tacka så hjärtligt för alla kommentarer om min knöl mellan mina bröst... Den geleaktiga hårda klumpen ska jag ringa om senast innan den här veckan är slut, jag lovar!!!
Att det ska vara så svårt att få fingrarna ur och ringa liksom? Hade det varit någon annan så hade jag så klart skrikit: RIIIING och åk till läkaren NUUU, men när det kommer till mej själv så drar jag ständigt ut på allt... Och så tänker jag att det kanske blir pinsamt. Tänk om jag sitter där med hela kroppen bar och läkaren kommer skratta åt mej och säga att det är mitt ben som putar ut.. Men ja ni har rätt, bättre att kolla en gång för mycket än en gång för sent...
En kär vän ville se min knöl igår kväll, så swiiiis iväg med bilden där jag står helt naken.. Snacka om att ha nära relation till sina vänner när man kan skicka nakenbilder till varandra, aj lööööv it!
Jag har kommit in i en sån där tänkarperiod... Alla möjliga sorters tankar strömmar genom min hjärna hela dagarna... Tankar som jag ibland blir rädd för själv och undrar om jag är frisk någonstans som tänker så... Nä det vet jag i och för sig att jag inte är, eller nej inte helt normal iallafall;-) Tankar om döden, livet, framtiden och barnen...
När jag kommer in i såna där tänkarperioder så hamnar jag ofta i ett musikrus. Musiken blir helt plötsligt så väldigt behövande för mitt tänkeri och mej!
Just nu är jag inne i en sån där soft och lite halvlåg musik, så pass att tårarna bränner hårt där bakom ögonlocken när jag lyssnar på texterna!
Min sportifylista just nu innehåller allt från Sinnead O´Conner, en sväng förbi Melissa Horn, Peter Lemarc, Lars Winnerbäck och så rakt in i Mikael Wiehes texter... Ja ni ser, en salig blandning...;-)
Men den största favoriterna just nu och som går på repit OM och OM igen i mina öron är Say something... En underbar låt med en underbar text!
Lyssna och njut och TACK för att ni är dom bästa läsarna jag någonsin kan önska mej! Kärlek till er och en stor BLÖT puss!!

Made by mormor!

Min mamma har verkligen kommit in i ett härligt flow av kreativitet och virkar för glatta livet! I helgen fick trion varsina underbara made by mormor virkade mössor som hon hade gjort! Sååå fina och de fick välja vad som skulle stå på deras mössa!
Douglas valde så klart SIS, namnet på hans hockeylag och med nummer 11 som han har på sin tröja bak på mössan!
Alfred och Fabian fick sina namn virkade! Underbart, äntligen kan dom hålla reda på vilken som är vilkens mössa!
Tack snälla mamma för dessa underbara mössorna! En gång i tiden kanske jag oxå får de där härliga tålamodet som det nog kan behövas att sitta ner och knåpa ihop en egen mössa;-)
Och det här med att få 3 grabbar att sitta stilla, se snälla, glada och rara ut på en och samma bild... Jag lovar, det är en omöjlighet...;-)
Det här med att snart vara 6 år gammal och peka finger... Jag vet, jag vet, jag vet!!!! Inte bra alls och jag har hotat med att hans finger kommer att bli svart och ramla av om han fortsätter peka så där fult... Men nä han lyssnar som vanligt inte på mej...;-)
Vem som har lärt honom? Han säger att det är hans kära morbror Nicke som lärt honom visa fulfingret.. Så tack så hjärtligt min käre bror.. Hämnden är ljuv.. Du ska bara veta va mycket skit jag kommer lära dina små kära söner;-) *hehehe*

måndag 24 februari 2014

En knöl mellan brösten...

Häromdagen smygtog Jonas en kort på mej när jag bara hade trosor på mej.. Ja va fan, vi är ju gifta så det var ju inte så hemskt för den delen...Han visade mej bilden direkt där jag står med mina hängpattar och putande mage och jag höll på att kräkas. Men det är en annan historia...
Men vi hoppade iallafall till både jag och Jonas när vi tittade på bilden. Nä inte för hängpattarna. Nä för på bilden syns en STOR knöl mellan mina bröst. Precis där bröstbenet och revbenen går ihop, där det liksom är en liten knöl i vanliga fall... Vet ni vart jag menar då? Där man ska trycka mitt på när man gör hjärt -och lungräddning.
Den har aldrig varit där innan det vet jag, men på kortet syntes den så tydligt och ikväll fick vi lov att undersöka detta lite närmre och det är som om den skulle vara vätskefylld och öm var den oxå visst...
Alltså så klart hade det lättaste varit att gå till läkaren och kollat upp denna knölen. Men jag väntar några dagar eller veckor så kanske den försvinner?
Jag hade ju oxå så klart kunnat visa upp knölen här på bloggen, men nä riktigt så naken kan jag ju inte vara här, även om jag nästan varit halvnaken här några gånger. Och jag vill ju heller inte skrämma slag på er och visa min nakna kropp.. *hehe* (Men fatta att statistiken hade ökat upp ordentligt om jag visat mina bröst live här. Fått många besökare som jag nog aldrig annars har;-))
Tillbaka till allvaret... Varför ska jag jämt skämta bort allt när jag egentligen är livrädd?
Någon som vet vad detta kan vara för något? Någon som vill leka lite doktor eller som kanske har haft något liknande? Borde man kanske gå till läkaren ändå? Ja gud så nojjig jag blev nu helt plötsligt när jag tänker efter... Knölar på kroppen får mej att rysa och tänka på ett äckligt ord som börjar på bokstaven C...

söndag 23 februari 2014

Släkten är bäst!

Igår hade vi födelsedagskalas för mej och Fabian för vår närmsta släkt, släkten som är bäst!!
Lyrisk var ordet när paket efter paket öppnades av Fabian och till mammas stora glädje var det mycket kläder som han fick!! Växer man så att det bokstavligt talat knakar, ja då behövs garderoben oxå förnyas;-)
Jag fick massor av vackra tulpanbuketter och en annan present som familjen hade lagt ihop till mej! Jag fick den inte direkt i handen, för den är inte hämtad ännu! Vad tror ni att det var jag fick?;-) Berättar till veckan när jag förhoppningsvis kommer att få hem den och ställa upp den på vår övervåning! Sen ska fläsket brännas på kroppen! *hehe* Ja bara en liten vink så där så kanske ni kan gissa vad det är?;-)
Efter en fullsketen vecka med massor av övertid på jobbet och fredagens vinjunta. Så gjorde vi det mycket smidigt för oss och beställde smörgåstårta till våra kära gäster! Lite småplock till bubblet när dom kom och en hemmagjord rice krisp tårta som smakade himmelskt gott!!
 Härligt när alla kusinerna på båda sidorna är med, stora som små och att alla hänger med alla även om den äldsta är 14 och den yngsta 4!
Vinet flödade galet lätt ner för våra strupar även igår och skrattat tjöt och JA släkten kan kackla på nästan mer än vad vi gjorde på vår junta i fredags.. Jösses, ett tag var ljudvolymen så hög här inne att jag trodde taket skulle lyfta;-)
Och ja jag prövade mammas glasögon... Är grymt sugen på att köpa ett par nya brillor igen, mörka och mer markerade, vad tycks?
 Så här kan de se ut på våra släktkalas... Ett tu tre så låg Nicke och Annelie och körde lite träningsövningar;-) Aj säj no more... *fniss*
Fyller man 4 så får man oxå gå i taket mitt på sena kvällen;-) Att stå i centrum har Fabian definitivt ärvt efter mej;-)
Efter klockan tolv inatt kom vi på att ingen av Fabians presenter var inslagna. Så fram med papper, tejp och pennor. Köket blev till en liten presentverkstad, jag slog in och Annelie och Douglas dekorerade alla paket så fint!
Efter en helg med firning, så tar det på krafterna! Fabian har haft en helt underbar dag med lek med bästa kompisen, busat, ätit tårta, öppnat paket och ätit sin favoritmat pannkaka till kvällsmat! Han tackar så hjärtligt för alla grattishälsningar!
Klockan 19 somnade grabbarna skönt i sängen efter en liten fajt där Fabian klöste Alfred i ansiktet... Bra slut på sin födelsedag liksom, att slå sin storebror...
Släkten är bäst, tuusen tack för igår!!

4 år!!!

För precis 4 år sedan hade barnmorskan varit inne och tagit hål på fostervattnet och redan klockan 12:15 kom de första värkarna smygandes mer och mer.. Jag öppnade mej sakta och fint och klockan 16:00 var det dax för krystvärkarna att etablera sig starka och klockan 16:16 såg vår minsta lilla stjärna dagens första ljus!
Den 23/2 2010 blev jag och Jonas 3 barnsföräldrar till ännu ett liten stjärna i form av ännu ett gossebarn med en matchvikt på 3975 gram och 53 lång! *torkar en tår som faller ner på min kind* Underbara minnen!
Utanför sjukhusets fönster vräkte snön ner den där tisdagseftermiddagen 2010 och det var vitt så långt ögat nådde! Idag finns det inte en endaste snödroppe och vårens fåglar kvittrar för fullt utanför mitt sovrumsfönster... Kontraster...
Innan klockan slog 9 imorse gick vi in för att sjunga för vår lilla tonåring som då sov sin djupaste skönhetssömn just då;-)
Massor av paket att öppna och han var så tacksam för varje litet paket han fick! Och ja vad köper man till lillebror som har 2 storebröder och har 3 välfyllda rum med saker? Jo vi köpet ännu lite mer leksaker i form av bilar och lego;-)
4 år idag! Grattis våran älskade lilla lillebror på din stora dag! 4 år sedan du snart låg på mitt bröst för den allra första gången och det var kärlek vid första stund när mina ögon mötte dina! Älskar dej till stjärnorna och tillbaks, min envisa lilla Tarzan!!
Tårtan ja... Det är ihop plock från gårdagens tårta och ja allt funkar bra, det viktigaste är ju ändå att få blåsa alla ljus på en och samma gång!;-)

lördag 22 februari 2014

Skratt, bubbel, gråt och underbart sällskap!!

Gårdagskvällen blev så där bra som alltid när jag träffar mina galna underbara vinjutetjejer!
Vi började med lite förfest hemma hos Bea som dessutom fyllde år! Så klart skålades detta i bubbel samtidigt som vi målade naglarna och instagrammade!
Vidare till värdinnan för kvällen som var Li!
Där bjöds det på god välkomsdrink och massor av prat i varandras munnar! Att inte ha setts alla tjejer på nästan 3 månader gör ju att man har HUR mycket som helst att prata om;-) En hönsgård ligger i lä när vi träffas vill jag lova!;-)
Som sagt var temat för kvällen svart och glitter! Tydigen var det inte alls svårt för någon av oss att hitta svart i garderoberna;-)
Kvällen till ära hade vi 5 års jubileum, nästan precis på dagen och när vi började för 5 år sedan var alla så där superseriösa och vi körde olika vinprovningar varje gång vi sågs. Men nu på slutet har det liksom runnit ut i sanden med provning av viner och bubbel. Men igår hade kvällens värdinna satt ihop en underbar provning av 4 olika bubbel från olika prisklasser! Kan säga så här, "riktig" champagne är inte alltid det godaste de var vi rörande överens om;-)
Underbart god mat hade Li lagat! Kronärtskocke soppa till förrätt och fläskfile med massa goda rotsaker till! Efterrätten glömdes visst bort att fotas, just då tror jag vinet hade slagit till ordentligt i mitt huvud och det var ganska så "rusigt" i mitt huvud just då;-)
 Trion i vått och torrt, mina bästa vänner här i livet Veronica och Hanna som vet allt och lite till om mej!
Det var livliga diskussioner, så livliga att jag till och med fällde en tår.. Nej nej dom var inte dumma mot mej. Men vi/jag insåg att jag har en jäkligt sne och skev självbild av mej själv... Jag tror att jag fortfarande ser ut som jag gjorde när jag vägde nästan 90 pannor...
Brösten visades även denna junta.. Nä jag säger inget mer, så har jag inget sagt;-)
Bantning, operationer och sex var oxå kvällens stora diskussioner och jag vette tusan om vi egentligen kom fram till något vettigt där på slutet ändå?;-) Men det ältades mycket saker under kvällen iallafall, så härligt!
Chipset och de bruna på bilden ovan är nutella med chips. Något som Emma sa att smakade underbart gott! Jo då, smaken är ju som baken och jag gillade det! Där salt möter sött liksom!
Vinet flödade ner för min strupe som vanligt och galet roligt hade vi!! Här illustrerar Hanna och Li något snuskigt, hmm undra vad det kan vara?;-)
Efter klockan 01 ramlade jag ner i sängen och somnade på en sekund! Klockan 06:50 var det dax att vakna... Hatar att inte kunna sova på helgerna och vakna svintidigt.:-(
Så idag har jag varit slö och trött och haft en hel dag helt för mej själv när alla grabbarna har varit iväg på hockeycup! Illgött!!;-)
Nu vankas det strax kalas här hemma för hela tjock släkten, så dax för mej att kavla upp ärmarna och ställa mej i köket och fixa lite tårta och mat!!

fredag 21 februari 2014

Kvällen tema: Glitter och svart!

Ikväll är det bubbel, skvaller, skratt (kanske lite gråt, vem vet;-)) vin, snygga tjejer och god mat som gäller! Om bara ett par minuter ska jag bege mej och träffa mina älskade vinjuntetjejer och kvällens tema är glitter och svart!
Inte alls svårt att välja kläder tills ikväll, med tanke på att 90% av min garderob består av just SVART, så ikväll blir det en tajt liten svart klänning med bling-bling örhängen!!
Ikväll är risken ganska så stor att jag bara kommer att behöva lukta på vinet för att jag ska bli vinglig i mitt lilla huvud efter den här intensiva veckan!
Dax att dra på FEEEST!!
Ha en underbar fredagskväll, det lovar jag att jag ska ha! SKÅL!!
By the way... Varför hinner man aldrig måla sina naglar innan festen utan alltid måste göra det på förfesten? Ja dagens I-landsproblem;-)

Ett mål....

6 månader har snart gått sedan jag bar denna skönhet på min kropp!! Den snyggaste klänningen jag någonsin har ägt och förmodligen kommer att äga och det DYRASTE klädesplagg som jag någonsin köpt...;-)
Jag har som mål att kunna komma i den här en gång om året, men jag "tjuvprovar" lite igår och prövade den igår kväll... Ja för mycket kan ju faktiskt hända med kroppen på 6 månader om man missköter den, de vet JAG!
Och se, jag kom i den utan problem dessutom, till och med brösten fick plats i den;-)
Vågen stod på 68 kg imorse och jag måste få in i min tröga skalle återigen att vågens siffror INTE är så viktiga och att jag INTE ska fokusera så mycket på dom...

Ja för kolla här... Och skryta får man, nu skiter jag fullständigt i jantelagen.. Jag är nöjd, så de så! Kolla in mina axelmuskler som kom fram under kort tagningen utan att jag spände dom! Ja jag är lycklig!!!! Gillar när musklerna syns! *fniss* Och ja ignorera dubbelhakan som blev så där härligt snygg på korten;-) Och där skröt jag så mycket att jag nästan inte borde vara svensk... Ja för vi svenskar skryter ju gärna inte så hemskt mycket, för OM man gör det är är man ju hemsk... *svammel*
Mästerfotograf Jonas har liksom inte de där tålamodet att klicka sig till den där rätta bilden som jag vill att den ska vara;-) Men han gjorde sitt bästa ju och han ställde upp och agerade fotograf, trots att bilderna blev väldigt suddiga...;-)
Fnissade för mej själv när jag tog fram klänningen ur "påsen" och såg hur skitig den var efter vår underbara dag den 31/8-13...
Bilden blev inte riktigt rättvis, den är myyycket skitigare i verkligheten;-) Men vad gör lite skit på den vackra klänningen när man hade en underbart härlig dag liksom... Funderar på att lämna in den på kemtvätt kanske...
Om 6 månader är det åter dax att hoppa i denna skönhet, jag hoppas verkligen att det kommer att gå lika bra att komma i den som det gjorde igår... *biter nervöst i läppen*

torsdag 20 februari 2014

Jag behöver lite sol i mitt liv!!

På riktigt... Vad är det för fel på den här vintern??? Åt helvete fel... Regn, regn och åter regn... När såg vi solen senast? Jag kommer inte ihåg... Jo förresten, jag såg den i några minuter för snart 2 veckor sedan. Men då tyckte kidsen att den var ivägen för TVn så markisen drogs ner och solen försvann ur mina ögon...
Jag måste snart läggas in och få en ljusbehandling och jag är blekare än dom små blöta små snöhögarna som ligger och skräpar lite var stans här i byn...
Det här med att klä barnen "rätt" är heller inte så lätt... Varmt, kallt, blött, snöstorm och REGN...
Idag såg bilen ut så här efter att 4 små grabbar stegade in i bilen från förskolan... Min bil ser numera ut som en sandlåda...
Om det är lönt att städa den? Nä för den kommer ju ändå se likadan ut imorgon.. Varför lägga ner en massa tid på det?;-)
Är det jättefarligt att sola solarium egentligen? Typ iallafall 3-4 gånger? Skulle verkligen behöva dom där solstrålarna nu för att piggna till... Men så farligt kan det väl inte vara? Nu både frågade och svarade jag mej själv... Tydligen är jag väldigt duktig på det har jag fått höra;-) Ja att jag ställer en fråga och sedan svarar jag på den innan jag hinner få svaret av den som jag frågar;-)
Jag behöver i vilket fall som helst få lite sol i mitt liv!! Om "bara" 44 dagar sitter jag på en balkong på Teneriffa och låter solen slicka min hud brun med en god drink i handen!!!! Om jag längtar? Skiter älgar i skogen;-)

onsdag 19 februari 2014

10 snabba om mej...


  1. Jag bajsar oftast med dörren öppen till toan, ja allstå så klart bara hemma...;-)
  2. Jag missbrukar emojer (smielysgubbar) när jag messar, instagrammar och facebookar! Jag kan skriva ett helt SMS till vänner med enbart emojer och dom fattar allt!;-)
  3. Jag har alltid drömt om att bli polis!
  4. Jag sjunger ofta när jag är själv hemma eller kör bil. Sjunger det högsta som går och tycker det låter som en riktig sångerska! (ja i mina öron iallafall;-))
  5. Den kroppsdel som jag gillar mest på min egen kropp under huvudet är rumpan!
  6. När jag gråter så gör jag oftast det när jag duschar...
  7. Jag hatar att plocka i och ur diskmaskinen och gå ut med soporna...
  8. Jag är stolt över mina ögonfransar!
  9. Jag har fortfarande problem med knipet efter en traumatisk förlossning med Alfred, där allt brakade samman i min nedre region... Läckage är bara förnamnet på mina löparturer och det är ett STORT problem.. Ett problem som jag tog tag i för 2 år sedan, men som jag inte följde upp trots att jag var inskriven på gyn...
  10. Jag vägrar fatta att jag är vuxen... Jonas ord (och enda) när jag bad honom säga EN snabb sak om mej... *muttermutter*

tisdag 18 februari 2014

En sån där rövtisdag...

Tisdagar borde banne mej få strykas från almanackan... Tisdagar är oftast inga bra dagar, en dag efter måndagen och på kläm mot onsdagen... Säger som en kollega till mej; tisdag FAAAN!
Den började så där halv latjo när jag skulle äta frukost innan själva tuppfan hade vaknat och öppnade upp skåpet där muslien (hur fan skriver man ett tyskt u??) och får hela paketet över mej... Men va härligt att bara där liksom börja sopa flinghelvetet över hela köksgolvet...
Vidare till ett stressigt jobb där det helt enkelt var en rövdag.. Stress hit och dit och jag har ungefär 170 bollar i luften. Men jo då, jag älskar det! Ja att ha 170 bollar i luften och det bevisar bara på att jag är förjävla duktig! *hehe* Jo då ibland får man faktiskt skryta över sig själv och klappa sig själv på axeln! *blinkar som tusan med ögonen*
Att sedan få en massa mothugg på massa saker, nej inte på jobbet utan utanför. Ja det gör ju att den galnaste människan i min kropp vaknar till liv. Idag svalde jag inte skiten som kom ur deras mun, nä för idag bet jag ifrån och fy sjutton va gött det kändes!!
Jag förundras VARJE dag vad det finns för människor här på vår jord som klampar omkring och bara är negativa och ALDRIG positiva... Vilka liv dom har och ALLTID lägga näsan i alla andras liv och blöt.. *suck* (Och ja, att jag just nu må hända inte är allt för positiv, ja det är ju en annan sak. För det mesta är jag ju faktiskt en glad och positiv prick, så det så!;-))
Snart är rövtisdagen över och jag välkomnar onsdagen med glädje! Den här dagen behöver ju inte komma igen och imorgon är en annan dag!
Och förlåt mej för alla svordomar.. Idag blev det visst en herrans massa fan, röv och helvete.. Förlåt mej, men jag kan ju inte alltid vara så rumsren i mitt skriveri... *host*

måndag 17 februari 2014

Jag kan inte sluta fascineras....


Jag kan inte sluta fascineras hur fantastiskt det är att ett liv kan växa i magen... Jag kan inte sluta titta på bilder sedan jag var gravid och få den där pirriga känslan inuti min kroppen...
Jag kan inte sluta fascineras hur fantastisk kroppen är som kan dra ihop sig på både mage och underliv efter att ha haft ett stort barn inuti sin kropp och fött ut en den lilla kroppen....
Jag kan inte sluta fascineras hur fantastiskt häftigt det är att en man och en kvinna kan göra ett barn... Att alla barnen blir olika i både utseende och sätt...
För precis 4 år sedan såg jag ut så här och hade precis gått in i V37... Jag var sväld och såg mer ut som en julegris än som en badboll;-)
Jag längtade något förfärligt mycket efter vårt lilla liv i magen och hade jag fått bestämma så hade jag velat att det kommit för flera veckor sedan....
Det envisa pyret som mötte världen med storm, som fick bära namnet Tarzan i flera veckor innan vi kom överens om vad han skulle heta...
Det lilla livet som om bara några dagar fyller 4 år och fick bära namnet Fabian....
Vem är du som bor i våran mammas mage? Kom ut snart för vi längtar efter dej!
Jag kan inte sluta leka med tanke på hur det skulle kännas just nu att vara gravid? Hur skulle jag se ut nu som höggravid? Skulle jag bli lika stor som de tre andra gångerna? Skulle jag bara få mage den här gången? Vilken skulle flytta in i min mage? Skulle jag må bra?
Släppa den där tanken på att jag aldrig mer kommer att få bära ett till barn i magen, ja den tanken gnager hårt och jag kan inte släppa den. Trots att jag så klart måste... Den där tanken om en 4:a som förmodligen alltid kommer att bara få vara just bara en tanke...
En badboll i min mage... Tänk att det snart har gått 4 år sedan vårt minsta lilla envisa barn kom till världen, 4 år går fort...
Alldeles för fort... Ibland vill jag bara stanna, pausa, njuta mer... Ibland vill jag slå på snabbspolingen på de ställena som jag vill att de ska gå fort. Ibland, allt för ofta så vill jag spola tillbaka tiden och hinna njuta mer av de små liven som växer ifrån sin mamma alldeles för fort....

Just idag kan jag inte sluta fascineras....

söndag 16 februari 2014

Det var som om de hade kunnat läsa mina tankar...

I måndags när jag fyllde år fick jag denna supersnygga tröjan av mina kära boys! En Karolin tröja så mitt i prick!
OCH det var som om de hade kunnat läsa mina tankar... Förra lördagen stod jag och drog i denna tröjan på min favvobutik People och tyckte den var så fin. Redan då hade Jonas varit där och köpt den! Snacka om att butikspersonalen har koll på vad jag gillar för kläder!;-)
Gud som jag älskar kläder, jag älskar det tyvärr alldeles FÖÖÖÖR mycket och jag använder det alldeles för sällan... Nä nä nä, det är ju inte så att jag går omkring naken och slänger med brösten och skakar på rumpan på jobbet. Nej för där bär jag arbetskläder, vilket inte alltid kanske är så roligt... Men om man vänder på det hela, så är det destå roligare att klä sig i "vanliga" kläder andra gånger och ändå känna sig snygg liksom;-)
Jag är iallafall störtkär i denna tröja och som ni ser så bär jag mina favvojeans som jag köpte förra helgen på People!!
Jag öppnade upp min garderob idag och insåg ännu en gång att jag har förbaskat mycket kläder och önskar mej så in i baljan mycket en walk in closet! Tänk vilken lyx att se ALLA kläderna hänga där och kunna använda allt, mix matcha hur som helst och spegla sig en en gigantisk spegel! *drömmer mej bort ett slag*
Nu hänger kläderna så tätt så tätt (läs ligger huller om buller inknölade på varandra som värsta oredan...*host*) på varandra så jag har inte en chans att se vad jag egentligen har.... Jag tror nästan att jag får köra en utmaning som jag gjorde för 2 år sedan, en ny outfit för varje dag som jag ska visa upp här och inte använda samma kläder på minst 30 dagar! Jag vet att jag skulle klara det galant och så skulle det bli ett tvång att inse vad jag egentligen har för kläder som jag förmodligen har glömt bort...