onsdag 18 januari 2017

Sista dygnet i paradiset!

Jag vet, ni kanske verkligen har tröttnat på alla mina inlägg om vår semester i Thailand? Och har spytt på dem för länge sedan?Hoppas inte..;-)
Jag ligger ju som sagt lite efter här, men nu är det nog bara det här inlägget och ett till. Sen slutar vår resa. Ja trots att vi snart varit hemma i 2 veckor och snart är vinterbleka igen.. Hua va fort färgen på kroppen rinner av.. *suck och dubbelsuck*
Ni är jättemånga som har frågor ange boendet och resan! Åh va kul när man får så mycket respons! (Älskar by da way när ni kommenterar och gillar mina inlägg! Så gör gärna det meeeer, tack!!;-)) Jag lovar att berätta mer om boendet när min svägerska och svåger kommer hem från sina 7 veckor i Thailand.. Nej då, jag är inte alls avis på dem!;-) Ok lite då, men kanske någon gång i framtiden kan vi vara iväg så länge? Kanske? Kanske inte? Drömma bör man!
Jo, då ska jag i alla fall sätta mej med dem och gå igenom boendet och sedan göra ett inlägg här, så ni får mer info om det!
 Denna vy varje dag! Klart som korvspa att man bara kan chilla och slappna av så mycket man bara orkar! Det gjorde i alla fall jag! Minns knappt när jag kände mej så avslappnad sist? Faktiskt? Inte ens på en vanlig sommarsemester känner jag mej så här avslappnad som jag gjorde där! Landade i mej själv och fick så många bra och positiva tankar som jag verkligen försöker bevara och hålla fast vid!
 Till och med Jonas var avslappnad! Ja så pass avslappnad att han ville vara med på ett helt gäng med bilder ihop med mej och klagade inte en endaste gång att vi skulle sluta ta! De ni, det händer typ inte så ofta...;-)
Det är också lite skillnad på oss.. Jag tar ju kort på typ allt och lite till och brände säkert av 1000 kort på 2 veckor... Hur många tror ni han tog? 6! Japp, 6 ynka kort.. Var av några av dem var kort på mej när jag låg och solade som en galning i lite olika stilar! Aj säj no more... Nej för fan, så klart inte topless!;-)
 Ibland kom det en vattenskoter med en banan och en soffa bak på! Ungarna frågade inte efter det en endaste gång att de ville åka, förens sista dagen och shit va de skrattade!;-)
 Vattendjuret, fast på land! Mmm, nä han gillar poolen bättre säger han. Jag håller på att omvandla honom! Man MÅSTE älska havet mer! Så är det bara!;-)
 Att bara sitta där under ett par palmer, äta sin lunch, ta en drink, cilla och bara slöa! Amen nyp mej i armen! Idag, 2 veckor senare känns det så grymt långt bort...
Det var en sådan vacker strand som vi hängde på om dagarna! Rent och snyggt och underbart god mat!
Taco fisch! Mums! Typ enda gången i Thailand som jag åt strips! ;-)
 Att bara komma hem och chilla på altanen när eftermiddags solen ligger lågt och det de värmer härligt på kroppen och med saltvatten hår som är stenhårt! Den känslan är så fantastisk och där och då är en av alla stunder som man bara suger in långt in i hjärtat och tar fram en dag som denna, grå, regnig, plaskig och trist...
 Jag och Linda smet iväg lite för oss själva till ett hotell 2 minuter bort från huset! Bara ligga där i poolen, snacka om allt och bara njuta! Och ja; ha ångest också för att det var sista dagen.. Nej jag vet att jag inte skall klaga. Men jag gör det i alla fall!;-)
 Så kläde vi om och gjorde oss snygga för kvällen! Det vankades 20 års middag!!
 (Som sagt, skillnaden för 2 veckor sedan och nu är ljusår från varandra.. Här är jag nästan blå i ansiktet;-))
 Väääärldens bästa Carolina fyllde 20 år den sista dagen i paradiset! 20 år! Snygga, snälla smarta och goa Carro!
 Carro åkte ofta med oss! För snäva klänningar för att åka bakom Gustav;-) Alltså fingret där som visas... Jonas och Carro jävlas med varandra hela tiden! Shit va kul!
 Alltså Jonas jäkla rygg.. Ni som följer mej på snapchat har ju sett hans morgongympa och när Gustav i tid och otid har lyft honom så att det har lättat i ryggen.. Överallt har han blivit lyft... Och varje gång så skrattar vi och han suckar belåtet efteråt!;-)
 Vi gick till en restaurang som vi varit en annan kväll! Såååå god mat! Ja jag vet, jag säger att all mat var god! Men grejen var den att jag är ju lite känslig av mej när det kommer till mat.. Kan ju ibland tycka att det både kuckelikuar och muar på tallriken när jag äter.. Men maten var verkligen såå god och nä, kött åt jag inte alls så mycket. Mest bara fisk och skaldjur!
Dagens ungdom.. Tur det fanns internetuppkoppling på varje restaurang så att de klarade sig och inte fick allt för mycket abstinens;-)
 En himla lyckad kväll! Tänk om man hade fått fira sin 20 års dag så där! Nej då jobbade jag på min 20 års dag! Japp, det slapp jag inte undan bara för att jag fyllde 20;-)
 Att springa ner till havet bara ett stenkast från resturangen och lysa med ficklampor på alla småfisk! Lycka!
 Vilken härlig kväll vi fick! Vilka härliga veckor vi fick! Sol och värme! Det kom lite, pyttelite regn på nyårsafton och en annan kväll.. Men kanske sammanlagt 10 minuter! Så, ja vädret var en 10 poängare!
 Vi avlutade kvällen på stan med en pannkaka! Klart man ska ha lite lyx när man fyller år!;-)
 Som sagt.. ÖVERALLT tänjdes det och klämdes det...;-)
 Så fräste vi hemåt och tog ett par drinkar på altanen! Och JA, blev lite runda och goa under fötterna! Äsch, vi skulle ju bara packa när vi kom hem på natten.. Det var väl inte så noga;-) Ha ha, japp! Packningen blir faktiskt sååå mycket roligare om man får ett par järn innanför BHn;-) *fniss*
 Att pilla i håret och sånt där som han min käre make aldrig gör på mej.. Det kan han göra på andra;-) Jag unnade verkligen Elsa detta och oj som hon njöt när han borstade hennes hår!
 Det gjorde dock inte Carro... Ha ha ha, jädrar va vi skrattade och kolla in Jonas min.. Herregud, han ser ju värre ut än en stäng magister på 40-talet;-)
Vilket härligt sista dygn vi hade!
Jag är så kär i Thailand, så kär så jag redan nu sparar pengar igen! Jag till och med lägger band på mej själv när shoppingtarmen skriker inuti mej och när alla affärer visar sina reor! Nej, jag ska INTE handla, jag ska spara till en ny härlig resa som vi kan åka på igen!
När jag pratade med Jonas innan idag  och sa att jag skippade att shoppa kläder och sparade pengarna istället till en början till en ny resa sa han: -Ja men så bra, då kan du ju ta de pengarna och köpa en ny spis för.. Jäkla glädjedödare... Ja ja, en spis kanske kommer i första hand, men sen en ny resa!? Kanske säljer vi allt vi äger och flyttar bort till värmen ett år eller två och låter barnen gå i skola där och vi hittar något tillfälligt jobb? Ja, varför inte liksom? Vi lever bara en gång och det är nu!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!