måndag 3 april 2017

Tick tack, tick tack....

Alltså tiden, den kära tiden... Den liksom bara säger tick tack, tick tack och så är det en ny dag och en ny vecka...
Jag vill hinna blogga, men ibland får man inte ihop den kära tiden och när man har en eller 2 timmar över, då orkar jag inte för att sätta mej och blogga.. Jo för det tar sin tid att blogga även om man kanske inte kan tro det.. Är man och vill man vara riktigt aktiv så är det mååånga timmar man får lägga på bloggen per dag.. Så när tiden tryter, ja då får den här stackars älskade bloggen ta stryk för det!
Ja ja, så kan det bli ibland...;-)
 I onsdags kväll åkte jag, Veronica och Jouline in till stan och gick först och käkade och sedan på bio! Vi säger alltid samma sak varje gång vi gör något sådant här: VARFÖR gör vi inte detta oftare? Sååå dåliga på att göra något själva på tu man hand med bara tjejkompisar! Vi ska bättra oss!
Vi var på Fifty shades of grey 2! Åh så bra, men jag tror minsann att ettan var mycket bättre!
Men lite småpilska och kära blev vi allt efter den kvällen!;-)
Men att vara ute och slavar till 23 en helt vanlig onsdag, seriös. Man börjar ju bli tant på riktigt.. Torsdagen var jag såååå trött! Så efter jobb blev det städ, tvätt och byte i alla sängar innan jag slocknade i sängen tiiidigt!
 Älskar att jag slutar klockan 13 på fredagar! Det är sååååå skönt att få komma hem och vara hemma med killarna en stund! Mysa in fredagen och chilla en stund!
På kvällskvisten skulle vi ner och handla och det gjorde vi, men åkte förbi hos svåger, svägerska och lilla kusin Emmy!
Blev bjudna på vin och mat! Lyx!
Alltså hur söta är inte kussarna med sin lilla kusin då! Mmm, nja jo det hade väl suttit fint med en sån här liten lillasyster va!?;-)
Vi åkte hem ganska så tidigt! Douglas och Jonas skulle åka tidigt på lördagsmorgonen och de gjorde dem! Klockan 5:15 åkte de på hockeyecup och var hemma vid 21... Lååång dag och med en härlig 3:e plats i cupen! Så grymma!
 Jag och smågrabbarna stannade hemma! Nej, de hade aldrig i livet fixat en hel dag i ishallen.. Hade de inte slagit ihjäl varandra, så hade de slagit ihjäl oss...
Vi körde istället in till Jönköping för lite shopping!
Se så glada de ser ut och så söta...
 Så hjälpsamma och så gulliga mot varandra! Åh den härliga syskonkärleken...
Men jag lovar, den jävla syskonkärleken höll inte särskilt länge...
 Men vi åt gott i alla fall... Innan någon låg på golvet och kröp och var vansinnig för något som han inte fick...
 Men 2 nya hjälmar de fick de minsann...
Alltså dessa ungar.. Det var på vippen att jag höll på att säga upp mej som deras mamma i lördags eftermiddag... Ja att jag höll på att ta den ena och slå de andra med, det lovar jag...
Jäkla skitungar.. De bråkar, slåss och tjafsar om precis ALLT! Så det slutade med att jag blev vansinnig och lämnade Alfred på skateparken med en kompis och Fabian slängde jag med i bilen för att sedan släppa av vid kyrkogården för att stilla mina nerver lite... Fick lov att kliva ur bilen där själv och gå med 10 meters håll från Fabian och samla lite energi där bland alla vackra stenar... Alfred han klara sig själv och följde med kompisen hem.. Men varför bråka JÄMT??
Ja herregud, anmäl mej bara... Men ibland är den där jäkla bägaren så full att den bara rinner över och man ser bara svart... Att dessa små söta små varelser kan bli så fruktansvärt hemska, det kan man minsann inte tro. Men så är det! Det är tur att de kan vara söta ibland och hur snälla som helst. Älskade skitungar..
Vi är dock sams nu... Skönt! Vi får väl se hur länge det varar?;-)
 När jag var som argast så fick jag gjort massor! Alla fina vårblommor satte jag ner i ett nafs och den nya snygga krukan som jag köpte på blomsterlandet blev ju såå fin på vår trapp! Ibland är det bra att vara lite arg, då får man mycket gjort...;-)
 När vi åt kvällsmat hade alla lugnat sig.. Alltså de här humöret, vart kommer det ifrån? Nä, jag har mitt kvar så mitt har de banne mej inte tagit!!!;-)
Jag har typ inte handlat kläder till mej själv på typ 3 månader.. Men nu banne mej va det min tur att få lite nytt tänkte jag! Så på lager 157 fick jag massor av nytt och så även kidsen! 2 nya snygga jackor till mej och lite toppar. Strumpor i massor och jacka och byxor till Alfred! Allt för 1437 riksdaler! Jag älskar att handla billigt! Jonas hade inte ens fått ett endaste klädesplagg för 1500 spänn.. Vi alla gillar olika;-)
 Värmen har ju varit underbar i helgen! Knappt ingen sol, men över 15 grader! Underbart! Värme medför fix i trädgården! Nja, kan väl vara kul ibland...
Alfred vill ha ett trädgårdsland! Det får han gärna, han började gräva men kom på mitt i ett spadlyft att det var roligare att åka till en kompis... Jag undrar just vem i familjen det kommer vara som kommer ta hand om de landet? Jag kanske?;-)
 Det är vår nu! Japp, för igår åkte grabbarna en första tur på vår motorcykel! Åh va de har längtat! Kanske kan jag och min käre man få till en lite längre tur bara han och jag! Sååå mysigt!
 Precis så här sliten som jag ser ut, så sliten kände jag mej igår.. Hårfärg, fix av bryn och fransar och avflagande nagellack! Nu är alla gråa strån borta för ett par veckor och nytt lack är på och lite mer färg på ögonbrynen och så en liten dusch med brun utan sol! Helt plötsligt känner jag mej så mycket fräschare!
Till kvällsmat idag vankades det grillad hamburgare! Premiär för grillen! Att äta sin kvällsmat ute på trappan och se solen gå ner, Life is good och ungarna bråkade inte en endaste gång! Wow liksom! Kan i och för sig bero på att Alfred precis haft ett migränanfall och spytt... 2 anfall inom loppet av en vecka nu.. Så det är dags för oss att besöka kiropraktorn igen...
Imorgon är det en stor dag.. Någon i huset fyller gub... Öh, menar förstås, 40-år!!! Tick tack, tiden går!;-)
FYRTIO ÅR!! WOW min gamla man!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!