tisdag 20 juni 2017

18-års party!!

I lördags var ju jag och Alfred på en liten tur i grannbyn Vaggeryd! Jag hade sett att min favvobutik People hade lagt ut en supersnygg klänning på insta som jag blev typ tokförälskad i och kände ett otroligt måste-ha-den-där-klänningen! Och köpte den de gjorde jag! 299 pix, som hittat ju! Märket är sisters Points!
Klockan 17 vankades det kalas för kussen Gustav! Härlig Gustav! Fattar inte att han är typ lika gammal som mej nästan;-) Nä, skämt o sido... Men jag va typ nästan lika gammal som han den första gången vi träffades, plus 3 år.. Han var en liten härlig knubbis på nästan 2 när vi första gången träffades! En otrolig härlig personlighet har han! Så fruktansvärt omtänksam hela han! Jag hoppas verkligen att mina pojkar blir som han när de blir stora!!
Hela tjocka släkten kom, med konstellationer lite hej vilt! Älska på det! Underbart att man kan träffas alla med nya familjer lite hit och dit!
Alltså dessa 2! Sötaste små kusiner! Fabian är tokkär i sin lilla söta kusin Emmy! Att va han bra gärna skulle vilja ha en sån här liten lillasyster;-)
De hade laddats upp rejält om man säger så och så en hel massa bubbel! Jo då, bubblet smakade väääldigt bra i lördags också! Japp jag gillar bubbel och nej jag är ingen alkis även om det kan låta som det, speciellt de sista helgerna;-)
Vi fick ett fantastiskt härligt väder! Satt under bar himmel hela kvällen! Svensk sommar när den är som bäst! Underbart!!
Vid 19:30 kom 6 stycken av Gustavs vänner och överraskade honom med sång! Åh va mysigt! Japp, de fick också vara med på familjefesten! Sååå kul hade vi!
Amelia hade fixat en tävling och den handlade självklart om Gustav! Hi hi, så sött!
Ja och så lite tävlingar på det!
Och vilka kompisar han har Gustav! Tog med sig barnen och spelade fotboll! Stora hjärtan på de grabbarna! Nä, det kan man inte alltid räkna med! Är man 18 år så kanske man inte alltid gillar att ha 7, 9 och 12 åringar hängandes efter sig! Men dessa grabbar fixade det galant!
Jo man får dricka öl när man är 18! Ja snart 18;-) Imorgon fyller han på riktigt 18 år!
Jag minns han som liten! En liten försynt kille som var sååå blyg för mej! Men sen, ja sen blev jag hans favorit och han tog mitt hjärta med storm redan som liten! Fina Gusse! Nu tror jag dock inte jag är just hans stora favorit, bara Karro;-)
Finns det pool, ja så klart ska man hoppa i och bada! Där låg dom där 2 i nästan hela kvällen lång!;-)
När man tror man är 20, men är 37! Äsch skit i det! Jag hade galet roligt!!;-)
Nä, behöver jag ens kommentera detta? Ha ha, nä jag gör det inte då;-) Den här bilden talar lite för sig själv hurdan Alfred är! ;-)
Så blev det tal av Jack! Alltså som vi skrattade! Vilka härliga vänner han har Gustav!
Storasyster och lillasyster! Såå fina!
En galen härligt kväll blev det! Lite kyligt mot slutet! Men vad gör väl det när det finns filtar och bad!
Att sitta ute hela natten lång och bara njuta, skratta, flamsa och prata! Åh va härligt!
*harkel* Framåt tolvtiden gick de flesta hem! Men jag är ju inte den som är den utan jag är den som typ måste stänga festerna... Herreguuud, att jag aldrig lär mej;-)
Typ vid kanske ett tiden hoppade även jag ner i de varma badet med ett gäng!
Och sen, ja sen framåt 2:30 då gick vi hemåt i natten! Jag, några av Gustavs kompisar, Douglas och Fabian!
Stackars Fabian han hade ju somnat för länge sedan. Men den grymma kompisen Jack tog han på sina axlar och så knatade vi hemåt i natten, barfota!;-)
Lite busigt att gå hem så sent! Nästan så det återigen började ljusna innan jag kröp till kojs! Lite som förr i tiden;-)
Jag är inte så duktig på att sova dagen efter... Så jag vaknade vid 8, med alldeles för få timmar i kroppen.. Det gjorde därimot inte Fabian och Douglas... Fabian fick jag tvinga att vakna klockan 11 och Douglas han kom upp vid 12:45.. Snacka om sjusovare...
Stackars Alfred och Jonas, de åkte på cup redan klockan 7:30 på morgonen....
Hmm... Så där kände jag mej på morgonen och hade nog större påsar under ögonen än ett par ica kassar...;-)
Men bara att bita ihop och fixa i trädgården! Det hjälper ju oftast inte att ligga inne! Bättre att få luft!;-)
Efter lunch kom Jonas och Alfred hem... Då klippte vi häcken! Fy fan va tråkigt, men nu är det gjort och det blev superbra!
Ha ha, inte bara jag som var trött och sliten? Jonas somnade gott inne hos grannen!
Ett kvällsdopp i sjön och bakispizza! Alltså det kan banne mej inte blivit ett bättre slut på den här helgen!
Eter maten frågade grabbarna om de fick cykla ner till affären och köpa lite godis! De fick de! Liiite sommarlovskänsla får man väl ändå ha!
Sen kröp de ner nyduschade i de ihopdragna soffan och kollade på film! Så himla mysigt!
Jag då? Jo jag somnade nog långt innan barnen med halsont dessutom...
Hade feberdrömmar hela natten och mådde skit. Men nu mår jag bra! Kanske var det all alkohol som skulle ur kroppen.. Man är ju som sagt inte 18 längre, fast man vill tro det;-)
Tack för ett grymt härligt kalas!!! Så tacksam att jag har er alla i mitt liv!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!