torsdag 8 juni 2017

En lååång helg med massor av härligheter!

En lååång helg har passerat och nu är det åter vardag och en dag kvar att jobba innan det återigen är helg! Massor av härliga helger just nu... Härligt!
En helg då jag verkligen skulle haft tid att blogga.. Men tiden springer på fort iväg när man har roligt! Sannerligen!! Härligt!
 Älskar fredagsmys vilken tid på året det än må vara så är fredagsmyset bäst!!;-) Att få dricka bubbel i vänners härliga sällskap är liksom pricken över det berömda i:et!
 På fredagskvällen kom Hanna och Affe hit och käkade med oss, drack bubbel och vin och babblade en hel massa! Man har alltid så himlans mycket att prata om när man ses, alltid! Samtalsämnena tar liksom aldrig slut! Härligt och ärligt!
 Lördagsmorgonen fanns det ingen tid att ligga och dra sig.. Älskar ju att ligga och dra mej. Men klockan den ringde envis! Konfiramtion för kussen Elsa stod på lördagens schema!
Att det är sååå roligt att få klä upp sig i höga klackar, sno håret i en knut och bära klänning och kfå känna sig så där fånigt härlig, det är livet!!
Jag ville köpa ny klänning, men insåg när jag öppnade garderoben att det vist hände typ 40 där redan och jag skulle ju dra ner på mitt shoppande, så det fick bli en gammal goding istället!
Älskar att ha håret i en stram knut, fasen jag skulle levt på -60 talet!;-)
 Det är alltid något magiskt med att få stiga in i kyrkor! Så många känslor som kommer fram på en och samma gång... Så vackert, så mystiskt, så mycket kärlek så härligt, så mycket sorg.. Så många blandade känslor...
Det var ett stort och härligt gäng med konfirmander!
 *harkel* Alla uppskattar dock inte kyrkan och att behöva sitta stilla i över 1½ timme helt tys är inte alls så härligt... Alfred höll bokstavligt talat på att krypa ur sin egen rumpa... Jösses så arg han var och frågade ungefär 103 gånger om det inte snart var slut?;-)
 Mmm, ja.. Den här bilden talar lite för sig själv;-) Hi hi, några mer intresserade än andra...
 Så fina och så stora! Tänk att denna "lilla" tjej är jag stolt gudmor till! För bara 14 år sedan låg hon i min famn där framme i kyrkan och fick dopvatten på sitt lilla huvud! Åh, tiden går så fort! Snart är hon en vuxen kvinna ju! Galet och härligt!
 Ha ha! Så korttagning åt både höger och vänster i olika konstellationer! Att få till en bild på alla kussarna var lättare sagt än gjort! Men vad gör väl det! De var ju bara helt naturliga och härliga!
 Så åkte vi hemåt till Elsa och påbörjade hennes firning att hon numera är konfirmerad!
 Vackra fina Elsa!!!
 Paketöppning och presenter! Ja så klart man måste få det när man konfirmeras! Allt ska man fira i livet!
 Som sagt, galet att denna tjej är lika stor som mej! Galet!
Att börja sin skål i bubbel redan klockan 14 och sedan massor av härlig god mat och dryck, åh det sätter sina spår! Man blir trött! Så vid 21-tiden gick vi hemåt!
 Men på väg hem mötte vi vår vän Jennie som var ute och gick en sväng! Vi bjöds hem på vin och följde givetvis med henne hem!
Glömde helt ta kort.. Så surt. Men *harkel* Vi hann, jag och Jennie i alla fall dra i oss 2 vinare på 2 timmar! Himla nödigt med tanke på att jag druckit en massa innan, men vad gör väl det egentligen, då var det härligt!!
Gissa en gång om jag hade väääldigt ont i håret på söndagsmorgonen? Japp...
Och min fot såg ut så här och gör fortfarande! Ja nä men jag är väl inte så ung som jag vill tro att jag är.. Mina fötter gillar väl kanske inte att gå i höööga klackar? Ja ja, smällar man får ta;-)
 Söndagen spenderades ute i trädgården och på kvällen kom våra vänner Berg och Martina och barnen! Såååå mysigt och härligt! Vi har inte setts på evigheter! Såå mysigt! Mat och dryck även denna kvällen!;-)
 Visst är det så, hur man än vill tro! Men allt blir verkligen sååå mycket enklare på sommarhalvåret! Man träffas oftare och allt blir så spontant, lätt och härligt!
 Jonas och grabbarna åkte expre till Jönköping enbart för att köpa dessa fidget spinner... Jag förstår mej inte alls på dem... Men man kan visst göra konster, till och med i pannan med dem;-) Är grabbarna lyckliga för ett par plastsnurror, ja då är också vi lyckliga!;-)
 Måndagen bestod av rens, städ och tvätt! Sånt som annars inte hinns med... Ett tu tre, så var massor rensat som jag hade våndats över i flera veckor... Skönt och sååå härligt!
 Vi trotsade vädret lite... Grillade och låtsades att det var varmare än 16 grader och lite duggregn! Man får passa på liksom!;-)
 Så vaknar vi upp till nationaldagen och strålande solsken! Äta frukost ute med hela familjen! Älsk på det!!
Sedan gick vi, han och jag, mannen i mitt liv! Gick en promenad i det vackra  härliga vädret och njöt! Förbannat vackert är det i alla fall i Sverige! Så glad och tacksam att vi får bo här!!
Vad vi gjorde sen? Det kommer imorgon!;-)
Tuuusen tack alla härliga människor som har förgyllt våran härliga lååånghelg!! Kärlek!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig helg!
    Fina bilder. Min äldsta ska konfirmeras nästa år, tyckte nyss hon var 3 år liksom!!

    Ha en skön fredag!
    Kram K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack söta du!

      Ja vad händer med tiden liksom och vi själva blir bara yngre och yngre *himlar med ögonen*

      Stooor kram K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!