söndag 15 oktober 2017

Mat, bubbel och vänner!

 I fredags efter jobbet tog jag med mej smågrabbarna och drog upp till grannbyn! Jag va lite sugen på nya kläder på min favvobutik People och så ville grabbarna fika! Så mysigt att gör en lite utflykt! Jag fick shoppa och de fika!;-)
 Jag köpte mej en riktigt härlig och mysig höströja och en snygg liten tajt skinnkjol! Älskar när man
kan få en hel outfit för typ 600 spänn!;-) Jag som jämt är frusen älskar detta mode med stora härliga tjocka stickade tröjor!!
 Jag hade dejt med 3 kompisar på kvällen! Så himla mysigt! Så lyxigt att bara få sätta sig och äta! Jullan är grym i köket och det var sååå god mat som hon serverade!!
 Vi var som sagt 4 stycken, men våran 4:e vän vill inte vara med på bild;-) Och vi andra 3 försökte vara liiite normala på korten.. Vi lyckades ju iallafall med ett kort;-)
 Inte kloka någonstans, men det bjuder vi på! Jag är så tacksam att jag har dessa i mitt liv! Att jag tyckte nästan lite synd om grannarna där ett tag.. Vi tjattrade i munnen på varandra precis HELA kvällen och högt och lågt och om precis ALLT! Vi hann nog gå igenom de mesta tror jag!;-)
Att det är fantastik härligt att bara få sitta där med sina vänner utan varken barn eller män och dricka bubbel, vin och prata!
De andra 2 gick hem vid tolvtiden! Men tror ni att fru Grunditz gjorde det? Inte! Jag stänger alltid festen.. Klockan 3 ringde jag till Jonas som fick sätta sig i bilen och hämta mej! Ha ha, ja herregud! Men det hade han lovat mej sedan innan, att han skulle hämta mej alltså!;-)
Men jag och Jullan hade så väääldigt mycket mer att beta av, så vi kunde varken sluta prata eller dricka vin!
Så när jag kom hem så piggnade Jonas till och vi låg och pratade *harkel*;-) så runt 4:30 somnade vi.. Då hade jag varit vaken i nästan ett dygn...
 Hjälte på natten, hjälte på dagen.. Tro inte att man kan sova på morgonen fast man varit vaken så länge... Klockan 8:20 kunde jag inte sova längre.. Men att ligga kvar i sängen och bli serverad en cola zeo och kaffe av sin man! LYX! Alla grabbarna drog till ishallen så jag fick ligga där och vila upp mej ett tag. Sen var det bara att pallra sig upp och gå ut och gå! Luft är det bästa!;-)
 På eftermiddagen var det dags att fräscha upp sig igen! Älska på denna blus! Den kommer också från People!! Älskar verkligen den! Så vacker!
Så skulle vi ta tåget in till Jönköping jag och min käre make! Klockan 17:15 skulle tåget gå.. Han hade givetvis kollat fel dag. Så det gick inget tåg.. Panik, vem kan köra in oss! Jag messade min grymma kollega Mona som tåg bilen och körde in oss! Vilken stjärna hon är!!
 Vi satte oss på en bar och tog ett glas vin! Så fantastik härligt det är att sitta där med sin man och prat i massor och mysa!
 Jönköping har verkligen blivit en himla fin storstad! Att strosa där, så mysigt!
Klockan 19 hade vi bokat ett bort på NEO och hade dejt med Jonas kollega och kompanjon Johan och hans sambo Cecilia!
 Tapas! Jag dööör va gott det var! Som vi njöt och smaklökarna i våra munnar dansade av lycka! Vi drack gott vin, åt och pratade och hade så himla trevligt!!
 Det är så gott med tapas och man äter inte tills man spricker! Att äta lite så där i omgångar, lööövlie!
 Vid 22 gick vi vidare till den småländska kolonin och tog en drink! Det var gryymt mycket folk, men ett så häftigt ställe och det är blandade åldrar där, det gillar jag!;-)
 Klockan 23:15 drog pensionärerna hem och satte oss på bussen! När ungdomarna börjar gå ut, då åker vi gamlingar hem;-) Kolla va trött han är stackars Jonas.. Hans bula i pannan är en jätte.. Ett tydligt tecken när han är trött, då växer den som ett horn! Ha ha;-)
 Vi hann knappt sätta oss på bussen förens Jonas somnade.. Kul sällskap.. Inte lätt att vara fyllechaffis till sin fru på natten. Det tar visst på krafterna! Ha ha!;-)
 Imorse gick vi tipset! Tror nog inte jag fick några 12 rätt. Men vilket härligt väder vi haft idag! Nästan vårkänsla...
 När vi kom hem tjurade Fabian ihop som vanligt, men vi andra stannade ute och fixade och förberedde trädgården för vinter och drog upp de sista mörötterna och rödbetorna för den här säsongen!
 Grabbarna stack sedan till ishallen och åkte skridskor och jag tog tag i den där rensningen som jag fasat för så länge... Skiten tar aldrig slut.. ALDRIG!!
Nu har jag varit stenhård! Nu har jag lovat Jonas att släng och skänka så mycket som det går! Inte spara en massa!! Han säger att huset kommer sjunka snart av alla grejer och kläder och jag måste nog hålla med honom... Men nu är i alla fall hallen och pannrumet städat och rensat. Och jag har börjat ta tag i förrådet.. Jag skulle nog behöva ta en veckas semester för att hinna gå igenom all skit som vi har där inne.. Jäklar vilken hamster jag är.. SJUKT!!
Nu sitter jag här och inser att det åter är måndag morgon igen! Jag ska ner till Malmö imorgon och träffa leverantörer... Funderar på vad jag ska ha på mej och tänker att jag inte har några kläder att ha på mej.. Alltså på riktigt! Man är ju sjuk i huvudet.. Jag kan knappt få in ett plagg till i garderoben för att det är så fullt och ändå vet jag inte vad jag ska ha på mej.. Sjukt, jag VET!;-) Kanske typiskt kvinnligt?;-)

2 kommentarer:

  1. Snygga klädinköp!!
    Vi åker till Jönköping om några helger, hockey såklart..... tänker att vi ska käka tapas på Anna-Gretas. Testa den om ni inte har varit där, super-duper-gott!
    Kraaam J

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK!!!
      Åh ska ni hit! Va kul! Åh ja Anna.Gretas är också suuupergott!!

      Kraaam

      Radera

Tusen tack för din kommentar!