söndag 28 oktober 2012

Egentid!

Jag tog mej i kragen efter att jag vinkade av mina små sockergryn! Visst hade jag kunnat rensat bland alla skåp här hemma, men hur tråkigt är inte det då? Ja just det, SKITTRÅKIGT;-)
Så jag svirade om till andra kläder...
Nämligen träningskläderna och så drog jag till gymmet och sprang! Var nästan lite nervös innan gymbesöket. Mmm, det var allt för många veckor sedan det fick sig ett besök av mej och jag har inte sprungit på evigheter (typ 2 månader, fy mej)...
Men va härligt det var att träna igen! Gud va jag älskar att träna! Men fy fasen för att springa på löparband... Jag gillar det inte, det är tråkigt och jag kan inte spotta som jag vill. Jo jag måste spotta när jag springer, typ hela tiden;-) Och man kommer ju ingenstans där man står. Men jag sprang 3 km på 18 minuter och det gick så mycket bättre än vad jag hade kunnat tro! Sprang sedan upp på cykeln och cyklade för kung och fosterland och landade på 2.2 mil på dryga 30 minuter!
Svettig var jag vill jag lova! Det sprutade svett från hela kroppen... Tror ni det kändes fräscht att lämna svetten och cykeln sen utan att göra rent det? JA. På gymmet var allt papper slut och då tjurade jag ihop... Fy fan, här betalar man 250 spänn i månaden och så finns det inte ens papper att torka bort sitt eget svett med på maskinerna. DÅLIGT!!!! Skitdåligt!
 Sedan la jag mej i solariumet! Alltså sååå fantastiskt underbart skönt med dessa cancer strålar! Värmande och fulla av stråling D-vitamin!
Jag åkte och handlade svettig och härlig och på tom mage.. Det ramlade ner mycket onödigt i korgen, men inget onyttigt, faktiskt;-)
Att bara få gå omkring i mataffären är rena rama lyxen numera...;-)
Sedan avnjöt jag en jäkligt god sallad med bland annat räkor, haloumi, rödlök, ägg och keso!!
Nu har jag krypit ner i sängen med datorn och med TVn påslagen i bakgrunden och några rutor mörk choklad!
Det är tyst, jäkligt tyst här hemma, inget jag är van vid...
Jag mår sååå bra efter detta träningspass och har fått den där underbara endorfinkicken! Nu ska jag ta upp min älskade löpning igen, rackars va roligt det är!
Kanske är detta med egentid nyttigt för mej? Ja det händer ju inte särskilt ofta, men jäkligt nyttigt!;-)

10 kommentarer:

  1. Åh, vad duktig du varit! Heja dig!
    Och maten såg verkligen god ut. Haloumi... Mmmmm....
    Njut din lugna kväll.
    Kram sötis!

    SvaraRadera
  2. Åh vad skönt att få svettas! Blev själv sugen på att lägga mig i ett solarium. Lite värme och lite färg skulle sitta fint.

    SvaraRadera
  3. Det låter som om du har en härlig dag! Jösses vad du pinnar på (som min svärmor säger) snabbt. Din sallad ser otroligt god ut. Räkor... det får det nog bli snart. Å så gott!

    Kram!!!

    SvaraRadera
  4. Träna är mycket rOligare än att träna.

    SvaraRadera
  5. Åhh vad duktig du är=)Tänk om en annan haft den orken att masa sig till ett gym:( tror masken har tagit mig ordentligt:(
    Salladen såg supersmarrig ut =)

    Kram / Katarina L

    SvaraRadera
  6. Det gör du rätt i som passar på att ta hand om dig själv. Kram

    SvaraRadera
  7. Åh vilken mysig dag du fick! Så skönt att träna och bara tänka på sig själv ibland. Röran i skåpen finns ju kvar ;-)

    SvaraRadera
  8. Vad skönt att bara få göra lite som man själv och bestämma över tiden ;) ....och salladen såg supersmarrig ut !!!

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  9. Duktiga du - ser härligt ut att vara sådär svett! Fast jag håller med om löpbandet, finns ingenstans att spotta :( här slarvas det oxå med träning men idag har jag iaf gått två hyfsade promenader och imorgon blir det hemgymträning har jag tänkt....
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!